Werken als Project Manager

Je bent de spin in het web!

  • Dynamische functie
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Het aanspreekpunt voor onze klanten
  • De spin in het web

Jacomijn: 'Voor mij is ICON echt een bedrijf waarin wij met zijn alle aan een doel werken'

Project Manager Lab

Als Project Manager Lab ben je de spin in het web; intern ga je projectteams aansturen en extern ben je de aanspreekpunt voor onze farmaceutische opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor uitvoering, bewaking van tijdslijnen, kwaliteit en budget van de aangewezen projecten. In de rol van Project Manager Lab zal je bezig zijn met het managen van de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Daarnaast zal je leiding en sturing geven aan multidisciplinaire teams bestaande uit teamleiders, analisten, scientists  en planning.

Jacomijn: 'Ik zie mijzelf als de representant van mijn klant binnen dit bedrijf. Ik representeer hen en ik probeer hun projecten zo goed mogelijk hier neer te zetten'

Project Manager Kliniek

Als Project Manager Kliniek ben je de spin in het web; intern ga je projectteams aansturen en extern ben je de aanspreekpunt voor onze farmaceutische opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor uitvoering, bewaking van tijdslijnen, kwaliteit en budget van de aangewezen projecten. In de rol van Project Manager Kliniek zal je bezig zijn met het managen van de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Daarnaast zal je leiding en sturing geven aan multidisciplinaire teams bestaande uit bijvoorbeeld: Recruitment Specialisten, Data Managers & Clinical Study Specialisten.

Peter: 'Ik werk met bijna iedereen binnen ICON, alle verschillende rollen'

Samen groeien

Werken bij ICON betekent voor onze werknemers dat je werkt aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en aan een beter leven voor patienten. Binnen ICON staat de ontwikkeling van onze werknemers centraal, professionele groei is een belangrijke pijler voor onze organisatie. We bieden je de mogelijkheden die je in staat stellen om je carriere naar een hoger niveau te tillen!