Werken bij ICON

Werken bij ICON betekent voor onze werknemers dat je werkt aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en aan een beter leven voor patienten. Binnen ICON staat de ontwikkeling van onze werknemers centraal, professionele groei is een belangrijke pijler voor onze organisatie. We bieden je de mogelijkheden die je in staat stellen om je carrière naar een hoger niveau te tillen! Mensen beschrijven ICON als een internationale, dynamische organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen.


Wat we doen bij ICON

Goede doelen


Wij zetten ons ook in voor goede doelen. Zo hebben wij meegedaan met Maarten van der Weijden tijdens zijn elfstedentocht en met de Roparun in juni 2019 waarvan de opbrengst gaat naar zorg voor mensen met kanker.


Actief ICON

Naast het werken worden er leuke activiteiten georganiseerd binnen ICON. Wij hebben een actieve personeelsvereniging die maandelijks evenementen organiseert, hierbij kan je denken aan een workshop basketballen of een workshop Italiaanse hapjes maken. Het jaarlijkse eindfeest wil je ook niet missen, de organisatie weet ons elk jaar weer te verrassen. In de zomer organiseren we altijd een lekkere barbeque, waar ook je partner van harte welkom is en in december sluiten we het jaar goed af met een lekker diner en een groot feest!